Tre gode tips til sportstasken

Vi kender det sikkert alle sammen, når sportstasken er et ulækkert, sved-lugtende rod efter bare én gang for meget til træning, hvor der ikke blev holdt helt orden bagefter. Det er absolut normalt, men her får du tre gode tips til, hvordan du bedre kan holde orden og renlighed i din sportstaske!

Sæt etiketter på alt

Først og fremmest er et godt råd at sætte etikker på alt, hvad du overhovedet kan komme i tanke om. Det er drikkedunke, sko, håndklæder, proteinpulver, sportstape og så videre. Der er ikke noget værre end at miste sine ting, og hvis der sættes etikker på – på den ene eller anden måde – kan det være med til at afhjælpe det. Etiketter kommer i mange former, både som klistermærker, der er nemme at administrere, men også som iron-ons og lignende, så også stof og tøj kan markeres! Ja endda tasken kan få navn på.

Vask regelmæssigt

Det lyder som det mest simple råd i verden, men lige på det her punkt, er der ingen grund til at gøre det mere kompliceret end som så. Hvis du vil undgå svedlugten i din sportstaske, så er der to vigtige ting du kan gøre:

  • Vask dit tøj, håndklæder og lignende ofte. Det gælder altså efter hver træning, medmindre du slet ikke har svedt.
  • Aldrig lad tasken stå efter en træning. Det kan godt virke træls at skulle tage sig sammen til at tømme og vaske efter en træning, men det er vigtigt for at tasken ikke begynder at stinke!

Poser og sortering

Slutteligt er et god råd til sportstasken at forsøge at organisere så meget som muligt. Det handler om at holde tingene adskilt hvor det er muligt. Hvis din taske har mange lommer og rum, er det perfekt! I led af det, er det smart at opbevare eventuelle udendørssko i en separat pose!