Tre gode grunde til at vælge egetræsgulve

Når man skal vælge, hvilket gulv, som hjemmet skal beklædes med, kan det være svært at tage en beslutning. Mulighederne er mange og udbyderne er endnu flere. Alligevel vil egetræsgulvet være at finde i mange danske hjem. Dette er blandt andet grundet egetræsgulvets mange fordele, hvilke du kan læse mere om nedenfor.

Hårdheden

Hvis man er en familie, som måske har en enkelt eller to krudtugler derhjemme, kan det være et ganske klogt valg at vælge slidstærke egetræsgulve. Egetræ er nemlig en ganske hårdfør træsort, der kan holde til langt det meste, som man kunne udsætte det for. Egetræsgulve kategoriseres nemlig, som et af de mest holdbare og slidstærke gulve, der kan modstå de fleste ridser samt diverse trykmærker. Hårdheden i egetræsgulve kan desuden være med til at forbedre akustikken i rummet, da det udelukkende er bestående af naturmaterialer.

Stilrent og klassisk

Egetræsgulve har været en favorit hos danskerne i mange år, hvilket til dels er på baggrund af dets stilrenhed. Mange bliver tiltrukket af gulvets naturlighed, dets farvespil og unikke udseende. Ved at vælge et egetræsgulv får man nemlig et helt unikt gulv, da hvert træ har dets egne unikke åretegninger og mønstre, der kommer til udtryk i plankerne.

Unikt præg

Udover egetræsgulvets eget unikke udseende, er det også muligt for dig, at sætte dit eget præg på gulvet. Man kan nemlig designe gulvet på et utal af forskellige måde. Mulighederne er blandt andet børstet eller savskåret struktur. Desuden kan man også vælge mellem et stort antal overflader, hvilket blandt andet kunne være ubehandlet, olie eller voks. Men mulighederne for at sætte sit unikke præg er altså ganske mange, da mulighederne for forskellige sammensætninger tæt på uendelige. Det kan være en god ide at besøge et showroom eller to for diverse udbydere, da det kan være rart at se gulvet i virkeligheden, inden det skal monteres.