Skab en lækker, funktionel stue

Er du i gang med at rykke rundt på møblerne- eller måske i gang med at indrette en helt ny stue? Det er altid spændende at få lov til at starte forfra på den måde, men det skaber også et par dilemmaer for en, som kan være svære at løse. Nogle prioriterer praktik, og andre vælger den æstetiske løsning. Det er altid fedest, hvis man kan kombinere de to, så her får du lidt råd til, hvordan du kan opnå dette.

En holder, men også en beholder

Der findes en række af basismøbler for, at en stue bliver genkendt som en sådan. Dette er for eksempel en sofa- med tilhørende bord, et tv og en bogreol. Det er ikke et must at have alle disse møbler, og du skal selvfølgelig kun have de møbler, du har lyst til at have og har brug for, men det bedst tip at give her, er at møblerne ikke kun skal have funktionen møbel, men også funktionen opbevaring. Tag bare et tv bord som eksempel. Den bruges til at holde tv’et, men den kan også indeholde meget andet- se de mange tv borde, du kan vælge imellem, som alle har forskellige udtryk alt efter stil.

Farver der holder

Når du har valgt møbler, som både er din stil, men som også kan bruges til din livsstil, kan du begynde at fokusere på de endnu mere detaljeorienterede genstande, som kan præge din indretning. Vaser, planter og billeder er eksempler på home decor, der virkelig gør en forskel for rummets helhedsudtryk. Det er altid en god idé at tænke i en farveskala, som ikke bare repræsenterer den nuværende sæson, men som også repræsenterer dig uanset sæson. Rummet skal være indrettet efter din smag og dine ønsker, så kan du ikke lide at vande blomster, findes de heldigvis i plastik.