Push på de bedste fodboldnyheder fra dansk og international fodbold

Et af de stofområder, der igen og igen leverer store nyheder, er fodbold, og både store danske og internationale fodboldnyheder kan du få direkte på din mobil fra fodboldsitet campo.dk.

Alle fodboldfans ønsker at kende de seneste nyheder, og hvis du følger et bestemt fodboldhold eller klub, er der en oplagt mulighed til at få alle fodboldnyheder leveret direkte til din mobil. Hvis du downloader fodboldsitet campo.dk’s app i App Store og Google Play Store kan du nemlig slå pushbeskeder til.

Du får de mest relevante fodboldnyheder fra såvel dansk fodbold som de største internationale turneringer, og campo.dk leverer også dagligt videoindslag og interviews. Især dækker fodboldmediet den danske Superliga helt tæt. Uanset om vi taler om AaB i nord eller F.C. København og Brøndby IF i øst, får du daglige nyheder fra Superligaen, og med campo.dk’s app kan du slå pushbeskeder til i lige netop de kategorier, du ønsker at modtage nyheder om.

Få kampdagsnyheder fra de mest populære ligaer

På kampdage sørger fodboldmediet også for det helt store overblik, og campo.dk har journalister der arbejder døgnet rundt for at levere velfortalte nyheder og baggrundsartikler. I alle kampaktuelle artikler og historier kan du tilmed se highlights og mål fra Superligaen og de andre store ligaer som Premier League, Champions League med flere.

Mediet er designet i et let og minimalistisk look, og det er nemt at navigere mellem nyhederne, uanset om du besøger sitet på campo.dk eller via app’en. Du kan få udvalgte historier i de mange kategorier fra Superligaen og NordicBet Ligaen til Premier League, LaLiga, Serie A, Bundesligaen og Champions League.

Du får kort fortalt fodboldnyheder døgnet rundt på campo.dk og med mediets egen app kan du endda få dem leveret direkte på mobilen gennem pushbeskeder i lige nøjagtig de kategorier, der er relevant for dig.