Har du ømme muskler ovenpå dagens træning?

Uanset om du dyrker atletik, spiller fodbold, håndbold eller fyrer den af i Fitness, kender du helt sikkert til ømme muskler. Dem, der kan gøre det svært at rejse sig til næste gange og dem, som altid skal ømme sig på de dårlige tidspunkter. Du ved, at det går over, men det skal gå over nu. Hvad hvis du havde dit eget, personlige restitueringsapparat derhjemme? Du læste rigtigt, og du kan læse mere nedenfor.

Din nye bedste ven

Hvad der for dig lyder som en drøm, kan faktisk godt lade sig gøre, da det er muligt at købe en massagestol til sit eget hjem og forbrug. På denne måde har du altid en massør ved hånden, når du træder ind ad døren. Ovenikøbet en, som kun kræver et engangsbeløb, men som holder i længden. Der er en stor frihed i at have et sådant apparat derhjemme, hvis man dyrker meget sport og gerne vil passe på sig selv og sin krop. På den måde undgår man oftest længerevarende skader og overbelastninger, fordi det sætter fokus på restituering. Desuden sparer du forhåbentligt mange timer ved en anden massør og en eventuel fysioterapeut.

Restituér, præstér

Dette handler ikke kun om din krop, men også om din præstation til din sportsgren. En veludhvilet og masseret krop er klar på en kamp, mens en smadret krop, som lige er færdig med en kamp, ikke just vågner op den næste dag, fluks og klar på en ny. Det handler om at holde kroppen vedlige, og så følger præstationen med. Det eneste farlige ved denne investering, er hvis du skulle gå hen og gro fast til stolen. Det sker af og til og af gode grunde. Men overvej, om dette kunne være en god løsning for dig, som bidrager til, at du kan bidrage med dit allerbedste.