Fodboldtrænerophold på højskole

At kunne kombinere et lærerigt og spændende ophold på en af landets mange højtelskede højskoler med drømmen om at blive fodboldtræner, og dermed kunne videregive nogle af det smukke spils mange glæder, er for mange præcis den blanding, som de leder efter.

Med en fodboldtræner højskole får du både de mange gode oplevelser, som højskoler altid producerer, imens du rent faktisk opnår en kompetence inden for fodboldens verden. En kompetence som du også vil kunne bruge – og få stor glæde af –, når dit højskoleophold er afsluttet.

En højskoleoplevelse som ingen anden

Danmark har en stolt højskoletradition, og det er der nok mange gode grunde til. Det er for mange en helt unik mulighed for at opleve en læringsproces, som mange aldrig hverken før eller efter vil opleve igen.

Der er selvfølgelig de helt traditionelle højskoler at vælge imellem – og disse er bestemt også stadigvæk meget populære. Men det er blevet mere og mere udbredt at kombinere det traditionelle ophold med noget mere utraditionelt – som eksempelvis en fodboldtrænerlinje. På denne måde får du en højskoleoplevelse som ingen anden.

Sammenholdet, som fodbolden er kendt for, kombineret med det – for mange – intense forløb på højskolen, vil være en proces fyldt med personlig udvikling og stor inspiration.

Skab den bedste version af dig selv for andre

Et traditionelt højskoleophold har i stor grad fokus på at skabe den bedste version af dig selv. Det er der også fokus på, når du vælger en fodboldtrænerlinje. Her vil dette dog også blive kombineret med at være den bedste version af dig selv overfor andre.

En fodboldtræner skal kunne meget andet end blot at have styr på de helt rigtige træningspas. Det er i høj grad alt dette, der ligger bagved overfladen, som højskolen med trænerfokusset forsøger at lægge et ekstra fokus på.

Bliv den bedste version af dig selv for andre igennem et fodboldtrænerophold på en højskole.