Find den rigtige gamer computer til esport

Hvis man er seriøs omkring sin gaming, og ønsker at konkurrere i esport, er det yderst vigtigt med det rigtige udstyr. Hvis du spiller på gammel, eller meget billig, computer, er det næsten med sikkerhed en ulempe sammenlignet med modstanderne. Derfor er det vigtigt at have sit udstyr i orden.

Hvordan finder man den rigtige gamer computer?

Dangaming.dk har lavet en god guide, så du nemt kan finde en gamer computer, som passer til dit behov. På Dangaming.dk hedder guiden ”Gamer computer Guide”. Her skal du blot vælge dine ynglingsspil, eller de spil som du ønsker at konkurrere i, og herefter vil du få anbefalet 9 forskellige computere, i tre forskellige prisklasser. Du vil samtidig kunne se, hvor mange FPS de forskellige gamer computere vil kunne producere i det valgte spil. Hvis du ikke er bekendt med begrebet FPS (frames per second), er dette også forklaret på siden, samt hvorfor det er yderst vigtigt i esport.
Hvis du spiller mange forskellige spil, kan du bare vælge det mest krævende, og finde en computer som passer til dette, da den dermed også vil kunne håndtere de resterende spil.
Hvilken computer du så skal vælge, er en vurderingssag. Det handler om at finde en balance mellem pris og power. En dyr gamer computer, vil stort set altid være bedre, men de kan hurtigt blive meget dyre. Forholdet mellem pris og ydelse er heller ikke lineært. Når man når en vis pris, vil man opleve ”diminish returns”, hvilket betyder at jo dyre en gamer computer bliver, jo mindre power får du for pengene.
Så Dangamings ”PC Gaming Guide” giver dig et godt beslutningsgrundlag, men det er op til dig selv, at vælge den gamer computer, som passer bedst til dine behov og dit budget.

Hvad med gaming udstyr?

En gamer computer til esport, vil stort set altid være en stationær gamer computer, og en stationær gamer computer fungerer ikke uden udstyr. Derfor er det vigtigt at investere i en skærm, som med en hurtig opdateringshastighed. Opdateringshastigheden beskriver hvor mange gange i sekundet, som skærmen kan opdatere billedet på skærmen. Den skal gerne være høj, for ikke at spilde den høje FPS, som computeren kan producere. Derudover kræver det også et godt tastatur, mus, musemåtte og headset. Du kan finde alt det nødvendige gaming udstyr, til esport, på Dangaming.dk. Dermed kan du købe hele gamerpakken samme sted, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at game.