Find den perfekte SUP vest

Det er lovkrav at bruge en SUP vest på paddleboard. Faktisk er det i dag et lovkrav, at alle som dyrker aktiv vandsport, hvad enten det drejer sig om windsurfing, kitesurfing, water tubes eller familier som blot har købt oppustelige SUP boards til sommerhuset altid benytter en redningsvest på vandet.

Du kan faktisk få en bøde, hvis ikke en redningsvest eller sup vest er medbragt når du står på paddleboard. Det er derfor i dag et absolut must-have at få indkøbt et par SUP veste til familiens paddleboards!

Hvad koster en SUP vest?

SUP veste findes i alle farver, størrelser og modeller. En SUP vest kan købes fra helt ned til kr. 300, mens de dyreste og mest komplicerede koster helt op til kr. 3000. Du skal forvente at en god SUP vest koster i omegn af mellem kr. 600-1000. Så får du en SUP vest som er fremstillet i gode materialer og som nemt holder mange år. Komforten vil være høj og bevægeligheden ligeledes samme høje niveau.

Det er vigtigt at du ikke går på kompromis med kvalitet og materiale, når du køber en sup vest. Kvaliteten og komforten er vigtig, da det er med til at øge oplevelse og sikkerhed på vandet. Samtidigt er det god fornuftigt, at få købe en SUP vest som kan bruges i mange år.

Der er ingen fidus i at købe billigt, som giver dårlig komfort og besvær. Køb rigtigt første gang og få en svømmevest til SUP med massere af opdrift, komfort og pasform. Derved er du sikret mange gode timer på vandet, uanset om du står på SUP boards eller water tube bag familiens motorbåd.

Vælg den rigtige SUP vest til paddleboard

Når du skal ud at vælge en SUP vest er der flere ting du bør være opmærksom på. Først og fremmest er sikkerheden og opdriften i din svømmevest vigtig. Opdriften er vigtigt, da det er den som sikre, at du bliver liggende i vandoverfladen, hvis du falder af dit paddleboard. En svømmevest har typisk 50N opdrift, mens en redningsvest har 100 eller 150N. Antallet af newton meter i en redningsvest indikere hvor meget opdrift og hvor stærk opdriften er i redningsvesten. En redningsvest med et højt antal newtonmeter har derfor mere opdrift.

En SUP vest skal passe til din kropsvægt. Det skal den da vægten skal være retvisende og sikre, at svømmevesten også kan holde dig i vandoverfladen, hvis du falder i vandet. Vær derfor opmærksom på at du også har en svømmevest i den rigtige størrelse.

Bevægelighed i SUP vest

Pasformen i en SUP vest er vigtig. Faktisk er pasformen er essentiel for god oplevelse og komfort på vandet. En god SUP vest skal være behagelig og du skal føle dig tryg i den. Det er SUP vesten som skal give dig tryghed på vandet og derfor er det vigtigt at du føler dig godt tilpas i din nye svømmevest.

Står du på paddleboard er det vigtigt at du kan bevæge dig på vandet. God komfort og bevægelsesfrihed er derfor nøgleord når du handler svømmevest.