Få smarte sæt til volleyball fra Sportyfied

Her i november måned er Joma Phoenix sæt til volleyball på tilbud hos Sportyfied. Brug også sportstøjet til julegave. Du får trøjer i alle farver fra rød, orange, gul over grøn til og blå, mørkeblå, sort og selvfølgelig hvid. Skal dit eget navn printes i modspillerens bevidsthed, så gælder det om at få tryk på trøjen. Vælg for eksempel navn, nummer og klublogo. Når klublogoet skal med på dit sæt til volleyball, skal du uploade et billede. Besøg hjemmesiden, og se, hvordan du gør.

Revanchér dig i et sæt til volleyball fra Sportyfied

Led du et svidende nederlag sidst, du spillede volleyball? Så rejs dig igen som en fugl Fønix i et lækkert Joma Phoenix sæt til volleyball til næste træning. Med et sejt sæt til volleyball vil du føle dig godt tilpas på banen, og dine modspillere vil mærke din selvtillid. Du vil smashe til bolden, så dine modstandere skal være på tæerne for at følge med. Find din yndlingsfarve til trøjen på Sportyfieds hjemmeside, og vælg shorts, der matcher, eller i en kontrastfarve. Husk også at bestille sokker eller strømper med.

Uanset om du er herre eller dame, så er der et sæt til volleyball til dig. Et Jomas Phoenix sæt til volleyball kan du også bruge til anden holdsport. Både T-shirt og shorts er fremstillet af 100 % polyester for ikke at suge sved. Du kan justere elastikken i shortsene, så de sidder perfekt.

Bestil tryk på trøjen, så du bliver husket

Det er netop nu, du får en rigtig god pris på et sæt til volleyball. Derfor bør du også unde dig at få tryk på trøjen. Skal du have dit klublogo på, må du lige bede om et billede hos din træner. Ellers taster du bare dit navn og nummer til trøjen, og efter 2 til 3 uger får du det leveret. Så skal modstanderne nok huske dig.

Måske er det ikke dig selv, men dit barn, der skal have et sæt til volleyball eller anden sport i julegave. Spørg dit barn om navn og nummer på idolet, for det er bare sejt at have sit idols navn på sin egen trøje. Til børn er det en god ide at vælge en pangfarve, så du altid kan se, hvor dit barn er, hvis du ser en træningskamp. Skal du nå at få et sæt til volleyball hjem til julegave, er det nu, du skal bestille det.

Se de mange fine strømper og flotte sæt til volleyball og andre former for holdsport på Sportyfieds hjemmeside. Bestil det i den rigtige størrelse, og vælg tryk med klublogo, navn og nummer på trøjen nu, så du kan nå at have det inden jul.