Cykler til hele familien

Kunne I godt tænke jer at blive lidt mindre afhængige af en bil til at køre jer rundt til de fleste ting? I Danmark er traditionen for at cykle rundt til alting heldigvis stærk, og det er formentlig også noget af det, I udnytter, når I skal fra A til B. Det gælder både, når børnene skal i skole og til og fra fritidsaktiviteter, men måske også til andre ting som en tur ned i byen eller forbi venner.

Her er det vigtigt at have en god cykel. Record Cykler er forhandler af Kildemoes cykler, og I finder her alt fra Kildemoes børnecykler til Kildemoes damecykler, Kildemoes herrecykler og Kildemoes børnecykler – der er altså mange forskellige cykler. Chancen for, at I finder en, der passer godt til en af jer, er forhåbentlig stor. Det er altid en god idé at måle rigtig god efter, når man skal finde den rette størrelse – og så er man nødt til at få prøvet cyklen af.

Mange andre typer af cykler

En ting er, at der findes mange forskellige Kildemoes citybikes, som fungerer rigtig godt i hverdagen. Det er en stabil cykel og et traditionelt mærke, hvor producenten har mange års erfaring inden for feltet. Men hvis det ikke lige er de dagligdags gøremål, du er på udkig efter, er der måske andre mærker, der er bedre at holde øje med.

Hvis du kigger efter en ny racercykel, er Bianchi et af de mærker, hvor der virkelig findes nogle modeller, du kan bruge til noget. Igen findes der mange forskellige, men du har med garanti nogle bestemte ting, du kigger efter, så du får en cykel, der passer dig bedst muligt.

Er det heller ikke lige det, kan du kigge på elcykler fra Gezelle. Det er til dig, der måske godt ved, du ikke får cyklet, hvis ikke der er lidt hjælp på.