3 gode julegaver til den største fodboldtosse

Julen er ved at nærme sig og med den kommer selvfølgelig også de, alt for mange, julegaver som man skal sørge for at købe og få pakket ind. Og selvom det måske ikke altid er noget man har tid til, så vil man jo alligevel gerne gøre det ordentlig og rent faktisk give en gave som modtageren rent faktisk bliver glad for.

Men det er jo ikke altid nemt. For hvad gør du hvis du slet ikke ved noget om hvad modtageren af gaven går op i. Jo du kan selvfølgelig spørge efter en ønskeliste, men nogle gange må man jo også være kreativ. Og hvordan gør man så det? Her kommer 3 gode julegaver du kan give en kæmpe fodboldfan.

De bedste gaver til dem der elsker bold

Den første og mest oplagte er naturligvis en holdtrøje. Det skal selvfølgelig være den rigtige trøje fra det helt rigtige hold – ellers kan juleaftenen nok ende med at blive ganske kort. Men det er selvfølgelig heller ikke sikkert at det er den rigtige gave – for du er nok ikke den eneste der har fået den tanke. Og hvad så?

Her er 3 gode julegaver du kan vælge:

  • Flot vægkunst med yndlingsholdet. Det kan eksempelvis være med holdets logo – hvis det er flot design kan det være det får en god plads på væggen i stuen

  • Bøger om fodbold – er en rigtig god gave. Det pynter på sofabordet og giver det jo god chance for at blive endnu mere nørdet.

  • Et sæsonkort eller gavekort til fodboldkampe.

Vigtigt du laver din research

Hvad end du gør, så er det vigtigt at du kender modtageren en smule. Det nytter ikke noget at give en liverpool gave hvis yndlingsholdet egentlig er manchester. Men når alt kommer til alt så er gavemodtageren nok også ret tydelig om netop sit eget yndlingshold.